Дамски Аромати

Дамски Аромати
Urban Behaviour Parfums
Premium Collection For Women
Ароматите на доброто самочувствие –
 
перфектният градски избор!

Колекцията Urban Behaviour е създадена с изискване да предоставя 12 часово действие на парфюмните си композиции. Тя е представена в специално разработен атрактивен дизайн и достига до вас с изключително високо качество и атрактивни цени!

Парфюмните композиции на Urban Behaviour Premium Collection са с висока концентрация на парфюмното масло, обезпечаващо 12-часовото действие:

• Женска серия – 22 % (parfum),

• Мъжка серия – 18 % (eau de parfum).

Парфюмните аромати се описват с музикална метафора като три набора от „парфюмни ноти“ , което хармонира с „акордите“ на парфюма. „Нотките“ се развиват с течение на времето, като първото впечатление за Вашия аромат дават „връхните нотки“, водещи до „сърдечните нотки“, преливащи постепенно в „базисните нотки“. Информация за нотките на всеки един от парфюмите в колекцията можете да получите от нашите представители.

В колекцията, представена от Green Master, всеки може да открие поне 4 аромата за себе си – за различните ситуации и настроения в живота – в работата, на парти, у дома, на разходка и много други! Потопете се в невероятното очарование на специално подбраните аромати:

• бъдете ексцентрични, но и стилни,

• бъдете различни, но и в крак с модата,

• бъдете нежни, но и чувствени,

• бъдете ярки, но и тайнствени!


Продукти, добавени за сравняване: 0


UB Parfumes - Дамски аромати

UB Parfumes - Дамски аромати

Urban Behaviour Parfums – 50 ml Premium Collection For Women – 22 % perfum ..

28,50лв.

Показани са от 1 до 1 от 1 резултата (1 страници)