Количка
0 продукта
 
 

 
Партньори
 
 

Sanct Bernhard

Sanct Bernhard

Kräuterhaus Sanct Bernhard -Къщата на билките “Sanct Bernhard”

 

Повече от 100 години Sanct Bernhard – това означава повече от 100 години опит с всичко, свързано с природата и здравето.
Мото на компанията - “Само най-доброто за вашето здраве” (Only the best for your health).
Създаване на компанията – през 1903 година е регистрирана марката Sanct Bernhard. В град Дюселдорф са продавани чайове с билки, брани по хълмовете на планината Sanct Bernhard в швейцарските Алпи.
История и интересни факти – Планината Sanct Bernhard е родното място на световно известната порода кучета – санбернар. През първата половина на 20-ти век билките са пакетирани и продавани в Дюселдорф, а през 1960-та година семейство Шулц от град Бад Дизенбах поема управлението на компанията. И до днес фабриката за производство на продуктите е позиционирана в красивия град, известен с минералните си бани.
Продуктови линии – продуктите, които се произвеждат от Sanct Bernhard са повече от 700 и са свързани с благоденствието на хората : биологично активни добавки за здраве, хранителни подправки, козметика за красота и домакински продукти. Ще ги откриете във всички серии на нашия каталог.
Мисия на серията Sanct Bernhard: природните продукти на Sanct Bernhard дават възможност на всеки човек да бъде щастлив - да постигне добро здраве, да има красив външен вид и да води активен живот – да постигне БЛАГОДЕНСТВИЕ.
Принципи при производството на продуктите на Sanct Bernhard:

  • натурални съставки от сертифицирани ферми или находища;
  • контрол на качеството на входа и изхода на производствената линия;
  • модерни технологии;
  • доказани рецепти;
  • синергия на съставките;
  • спазване на всички международни и европейски стандарти за производство;

Сертификати:

  • Сертификат от MDC – medical device sertification GmbH – удостоверява, че се провежда непрекъснат контрол на качеството на производство, за да може всяка нова партида продукти да съответства на високия стандарт.
  • Сертификат от BCS ÖKO-GARANTIE GMBH – гарантира, че всички съставки на продуктите се подлагат на строг контрол от независимата огранизация за еко инспекция - BCS ÖKO-GARANTIE GMBH.
  • Оценка от ÖKO-TEST. Това е немска асоциация на потребителите, която дава оценка на продукти във всичките сфери на производството и е изключително влиятелна върху отношението на потребителите.
Подредба по:
Крем Нони
Крем Нони
100 мл.
49.50лв.  
Актив крем с масло от черен кимион
Актив крем с масло от черен кимион
100 мл.
42.90лв.  
Крем за лице за мъже
Крем за лице за мъже
100 мл.
28.60лв.  
Гел за устни с алое вера
Гел за устни с алое вера
15 мл.
12.75лв.  
Спрей за тяло с Алое Вера - концентрат
Спрей за тяло с Алое Вера - концентрат
125 мл.
32.45лв.  
Паста за зъби с алое вера
Паста за зъби с алое вера
100 мл.
13.20лв.  
Детски крем-балсам
Детски крем-балсам
50 мл.
21.90лв.