• Нощен крем против бръчки с пептиди от змийска отрова Boutique 40+

Нощен крем против бръчки

с пептиди от змийска отрова Boutique 40+

HEAN

Иновативна луксозна специализирана терапия против
бръчки с пептиди от змийска отрова SYN®-AKE!


MADE IN POLAND


Опаковка 50 мл
Код: 64 608 014

Цена 28.90 лв.

 

Благодарение на активните си съставки и тяхното съотношение, нощният крем ефективно подпомага подмладяването и регенерирането на кожата като:

  • повишава здравината на кожата и предпазва от образуване на бръчки;
  • намалява съществуващите бръчки и фини линии;
  • изглажда и възстановява еластичността на кожата;
  • регенерира и подхранва;
  • интензивно овлажнява.

Начин на употреба: Препоръчва се да се използва всяка вечер за лицето, шията и деколтето върху почистена кожа. При необходимост може да се използва и като маска – с лек масаж се нанася плътен слой върху лицето, шията и деколтето след измиване на кожата с топла вода. Оставя се да се абсорбира, а ако остане излишък, се отстранява с памучен тампон.


За най-добри резултати е препоръчително да се комбинира с дневния крем с пептиди от змийска отрова. За 30+ - да се използва 2-3 пъти седмично превантивно.

 

Кремовете съдържат още колаген, лецитин, масла от кайсия и ливадина, Д-пантенол.

НЕ съдържат изкуствени оцветители и PEG.

Дерматологично тествани!

Syn®-Аке е специално създададена синтетична форма на змийска отрова, разработена от шведската компания Pentapharm Ltd. Тя е абсолютно копие на пептид от змийска отрова, без страничните ефекти. Предлага се на пазара като алтернатива на инжекциите Ботокс и подобни продукти, подмомагащи борбата с бръчките и другите признаци на стареене. Съставката е с доказан ефект при изглаждане и предотвратяване появата на бръчки.

Патентованата формула печели наградата за технологии в Щвейцария (Swiss Technology Award 2006). Направените изследвания потвърждават незабавно намаляване на бръчките, продължаващо до няколко часа. След 28 дни се съобщава за намаляване на бръчките при 73% от използващите кремовете и видимо подобряване на гладкостта на кожата при 80% от потребителите. Ефектът се дължи на начина му на действие - намалява честотата на мускулните контракции в зоната, в която се нанася, което дава ефект за намаляване на бръчките и подобряване на външния вид на кожата. Той е със силен анти-бръчков ефект и не е токсичен.


Допълнителните активни съставки омекотяват, овлажняват и подхранват кожата, като подпомагат запазването на хидро-липидния й баланс.


Знаете ли, че ...
Кремовете с пептиди от змийска отрова могат да се използват превантивно. След 30-годишна възраст по кожата започват да се появяват първите бръчки. При тази възрастова група кремовете могат да се използват 2 - 3 пъти седмично като анти-ейджинг крем и по този начин се предотвратява образуването на бръчки.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Нощен крем против бръчки с пептиди от змийска отрова Boutique 40+

  • Марка HEAN
  • Модел 50 мл
  • Наличност В наличност
  • 28,90лв.


Сходни продукти

Дневен крем против бръчки с пептиди от змийска отрова Boutique 40+

Дневен крем против бръчки с пептиди от змийска отрова Boutique 40+

Дневен крем против бръчки с пептиди от змийска отрова Boutique 40+ HEAN Иновативн..

28,90лв.

Етикети: , hean, бръчки, крем, лице