Количка
0 продукта
 
 

 
Партньори
 
 

Volcano Silver Technology 3in1- Ултразвукова пералня

Volcano Silver Technology 3in1- Ултразвукова пералня
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 69.00лв.
Наличност: В наличност
Модел: 3 in 1
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Сподели във Facebook
Добави в Svejo

Volcano Silver Technology 3in1

Устройство за пране и дезинфекция
Сензация в ултразвуковото пране

 


Код: 20003

Цена: 69.00 лв.

Гаранция 12 месеца от датата на закупуване!

Специално за всички наши клиенти ние разработихме последно поколение устройство за пране и дезинфекция “Volcano Silver Technology”. За първи път в света ние създадохме ултразвуково устройство, което обединява три технологии, в резултат на което достигнахме максимална ефективност и качество. на прането:

  1. Ултразвукова обработка на тъканите – ултразвукът прониква между влакната на тъканите и гарантира изпирането им без механическо въздействие, което съществува в традиционните перални машини.
  2. Магнитна обработка на водата – благодарение на този процес се неутрали зира вредното влияние на “твърдата вода”, което се отразява на качеството на прането. Ефектът се постига с комбинираното действие на ултразвуковите вълни и постоянно магнитно поле, действащи в перилния разтвор, благодарение на вложените в устройството 4 специални магнити.
  3. Най-новата технология в областта на дезинфекцията – Nano Silver. Тази технология обединява антибактериалните свойства на среброто и съвременните нано-технологии. Това гарантира високоефективна антибактериална обработка на тъканите без специални препарати или кипене. В резултат на нано-силвър технологията, перилният разтвор се насища с милиарди частички сребро, които бързо се превръщат в сребърни йони, с мощно дезинфекционно действие. В процеса на пране тъканите абсорбират част от сребърните йони и съхраняват своите качества по-дълго.Благодарение на тази нова технология, “Volcano Silver Technology” гарантира бързо и ефективно изпиране, съхраняване на цветовете, структурата и качеството на тъканите.

Основни преимущества:

 

  • първата в света тристепенна система за пране и дезинфекция, гарантираща максимален ефект: ултразвук, магнитна обработка на водата, Nano-Silver дезинфекция;
  • съхранява цветовете и структурата на дрехите;
  • изключително качество на изпиране за всякакъв вид дрехи и текстил;
  • безопасност и безвредност при експлоатация;
  • максимална икономия на вода, електроенергия и перилни препарати;
  • 100% дезинфекция на тъканите;
  • съвременен дизайн, компактност и ергономичност.


“Volcano Silver Technology” е последно поколение ултразвуково устройство за пране и дезинфекция. То събира в себе си най-доброто от всички предходни модели, като добавя и нещо ново – това което го прави уникално и най-доброто в света.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.