Бъди суперзвезда - Сигурният път към много пари в МЛМ, набиране на дистрибутори

Автор: Мери Кристенсен

Издателство: Анхира

288 стр. м.к

"Бъди суперзвезда в наемането" премахва догадките от успешното набиране на сътрудници в мрежовия маркетинг. Системата на Мери Кристенсен е лесна за овладяване и ще ви научи на начините, по които да откривате и да обучавате правилните хора да предлагат вашите продукти или услуги и да предават знания. Ще узнаете как а увеличите своя доход като:

* вършите и казвате нещата, които ще превърнат потенциалните кандидати в партньори

* преодолявате възраженията с увереност

* привличате хора, които никога не са виждали възможност в мрежовия маркетинг

* задавате такива въпроси, които ще накарат вашите най-горещи канидати сами а се определят пред вас!

 

"Мери Кристенсен е съставила това чудесно ръковоство за всеки, който мисли да започне собствен бизнес в областта на директните продажби. Задължително четиво."

- Дебра С. Уолър, основател на Jockey Person to Person

"Оригиналният подход на Мери към наемането е свеж и въхновяващ! Прочетете тази книга и открийте какво може да ви възпира от успеха."

- Стефани Гейслър, съосновател на Uppercase Living

 

Въведение:

 Директните продажби са перфектния начин да притежавате бизнес – и своя живот.

Вие може да работите с всякакви продукти или услуги, които си изберете, без да се тревожите за производствените разходи, инвентара или откъде ще доставяте стоките. От грижи за кожата, хранителни добавки и храна за гастрономи, до бижута, играчки и грижа за домашните любимци, възможностите са поразителни. Каквито и да са вашите интереси – градинарство, вина, чай, кафе или мода – ще бъдете обградени с прекалено много възможности.

Хиляди корпорации, занимаващи се с директни продажби се нареждат на опашка, за да си партнират с вас, чрез продукти и услуги, включително дамско бельо, облекло за свободното време, телекомуникации, здраве, пътуване или правни услуги.

Можете да целунете за сбогом претенциозните работодатели, хитреците в офиса и безкрайните пътувания до работното място. Няма да има повече часове, в които сте затворени натясно с хора, които е възможно да не харесвате. Вие можете да изберете кога да работите, къде да работите и с кого да работите.

Ако имате бизнес, който ви изцежда както финансово, така и емоционално, можете да се откажете от своя заем, да върнете ключовете на съдържателя и да си партнирате с една корпорация, която ще инвестира във вас. Корпорацията ще субсидира стартовия ви пакет, ще подсигури усъвършенствани системи за подкрепа и ще ви обучава на всяко ниво от вашето израстване.

Ако изберете да работите почасово, доходът от вашия бизнес в мрежовия маркетинг е един лесен начин да запълните бюджета на домакинството за ежедневните разходи или да зарадвате семейството си. Той може да вложи пари в сметките за обучение в колеж на вашите деца (или вашето собствено), да плати семейното пътуване до Аляска и да финансира проекта за реконструирането на вашия дом.

Бизнесът в мрежовия маркетинг на пълен работен ден може да генерира достатъчно доходи, за да поддържате вашето семейство, да изплащате ипотеката си и да изградите тлъст пенсионен фонд. Всичко се свежда до това колко време сте готови да работите за вашия бизнес и какво желание да се учите имате.

Включването на хора е жизнената сила за всеки мрежов бизнес или бизнес за планиране на партита. Няма значение колко сте ангажирани да рекламирате вашите продукти, има едно ограничение за броя на хората, до които можете да достигнете. Дори и да сте най-великият търговец на планетата, има ограничение за броя на часовете, които можете да работите. Ако искате да живеете живота, за който повечето хора само мечтаят, трябва да се научите да включвате нови членове.

Набирането вдига тавана на вашите доходи. Начинът да достигнете най-високите нива на доход е да откриете и обучите другите да продават вашите продукти и услуги – и да ги научите да направят същото. Доходът, генериран от вашите лични продажби и продажбите на всички по линията под вас може да бъде най-бързото преминаване към финансова свобода.

Остатъчният доход отвежда мрежовия маркетинг до неговия връх. Подобно на царските особи, забавлявани от успели писатели, певци и артисти, продължавате да печелите доход след като е положена основата. Дори и ако решите да намалите работните часове, чековете продължават да пристигат, докато останете активни и вашите хора продължават да произвеждат оборот.

Има много причини мрежовият маркетинг да е по-популярен от всякога.

Потребителите си изграждат имунитет срещу масивните атаки на масовите реклами, подкрепата от знаменитости и спама. Докато традиционните търговци харчат милиарди долари, пробутвайки своите продукти през редица медии, търговците в мрежовия маркетинг използват най-ефективния канал сред всички – препоръка от уста на уста. Рекламният бюджет се изразходва като ваше възнаграждение.

Докато ходът на живота се ускорява, ние имаме все по-малко време да пазаруваме. Мрежовият маркетинг премахва трудностите около пазаруването, тъй като няма препълнени молове, задръствания около местата за паркиране или дълги опашки пред касите. Потребителите могат да изберат как да пазаруват – от консултация при лична среща, домашно парти или бизнес семинар, до поръчване онлайн или по телефона. Техните продукти ще бъдат доставени до вратата им и повторните поръчки могат да бъдат изпратени автоматично – с добавяне на щедър отбив от цената за лоялни клиенти.

За купувачите на дребно, обслужването бързо се превръща в нещо остаряло. Търговците на дребно бързо съкращават излишните хора като наемат ниско платени работници със слаби умения. Обратното, мнозинството от мрежовите търговци са високо обучени и мотивирани. Техният доход и начин на живот зависят от това.

Различните евтини стоки, продавани в натруфените магазини с отстъпка и грозните хамбари за продажби на дребно, постепенно изчезват. Не малкото на брой страхове относно въпросите за сигурността, охлаждат нашето желание за евтините вносни стоки. Качествените продукти, които носят гаранции за удовлетвореност, са отличителният белег на мрежовия маркетинг.

На потребителите им е дотегнало от подхода “Нас не ни е грижа, вие нямате значение”, възприет от тъй наречените доставчици на услуги. Ние не харесваме на нашите обаждания да отговарят роботи. Чувстваме се обидени, когато ни оставят да изчакаме, докато в същото време ни уверяват: “Вашето обаждане е важно за нас”. Не е чудно, че мрежовите търговци, които се конкурират чрез висок клас продукти и лични услуги печелят почва.

Мрежовият маркетинг е една невероятна възможност за всеки, който търси начин да започне свой собствен бизнес. Вашият доход се определя от това колко сте умели в откриването на точните хора и в даването на подкрепата, от която се нуждаят, за да изградят своите организации. Включените от вас нови дистрибутори незабавно ще имат същите възможности за доход, каквито имате и вие. Това безусловно е бизнес на равните възможности.

Ако имате сериозно отношение към изграждането на мрежа от дистрибутори и към прибирането на високите възнаграждения, спечелени от звездите в индустрията, набирането на дистрибутори трябва да е вашият приоритет номер едно. По-малко от 1 процент от световното население понастоящем е въвлечено в директните продажби. Последното да се чете като П‑О‑Т‑Е‑Н‑Ц‑И‑А‑Л!

Тази книга ще ви преподаде иновационния подход към набирането на нови членове, който разработих, за да ускоря своя собствен бизнес. Ще ви помогна да изчистите догадките от набирането, като ви покажа, кои са вашите най-добри потенциални кандидати и къде да ги откриете. Ще ви обясня защо те идеално подхождат на вашите възможности и как да създадете свой подход. Никое от тези неща не е сложно. Задайте правилните въпроси и веднага ще разберете кои са най-добрите кандидати.

Вече има над 15 милиона души включени в мрежовия маркетинг в Съединените Щати и повече от 60 милиона по целия свят. В едно от всеки десет домакинства има някой, който е в директните продажби. Нови хора се тълпят към индустрията и техният брой е смайващ. Всеки ден двадесет и пет хиляди нови представители се присъединяват в Съединените Щати и повече от осемдесет хиляди се регистрират по целия свят.

Има безброй причини тези цифри да продължават да се покачват в следващите години, започвайки с технологичния напредък, който позволява на всеки да ръководи малък домашен бизнес с ресурси, които са равни на ресурсите, на която и да е голяма корпорация.

Интернет трансформира бизнеса на директните продажби. Той освободи търговците в мрежовия маркетинг от задачите, които отнемат време, като изпращането на писма до потребителите, извършване на доставки и проследяване на личните и колективни продажби. По-голямата производителност в крайния етап на бизнеса ви освобождава да се съсредоточите върху дейностите в началото, които произвеждат дохода.

Когато традиционните служби бяха погълнати от автоматизацията или изнесени в други страни, работниците разбраха, че единственото сигурно нещо в живота е да разчитат на себе си. Терминът офшор не е застрашаваща дума в мрежовия маркетинг. Това е възможност да разширите своята мрежа към нови страни, особено в развиващите се пазари като Русия, Индия, Китай и Източна и Централна Европа.

Всеки схватлив бизнесмен знае, че тухлите и хоросана не правят бизнеса. Хората правят един бизнес. Най-голямото предимство на мрежовия маркетинг като бизнес са минималните разходи за неговото започване и поддържане. Не ви се налага да наемате помещения или да закупувате инвентар. Не трябва да заемате пари. Вие плащате, за резултат и печелите, докато се учите.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Мери Кристенсен - Бъди суперзвезда - Сигурният път към много пари в МЛМ, набиране на дистрибутори

  • Модел Издателство Анхира
  • Наличност В наличност
  • 11,99лв.


Сходни продукти

Ранди Гейдж - Приемете изобилието

Ранди Гейдж - Приемете изобилието

Приемете изобилието Автор: Ранди Гейдж 112 стр, м.к. Смятате ли, че е донякъде дух..

7,99лв.

ДЖОРДАН АДЛЪР - ПЛАЖНИ ПАРИ

ДЖОРДАН АДЛЪР - ПЛАЖНИ ПАРИ

ПЛАЖНИ ПАРИ Автор: ДЖОРДАН АДЛЪР Издателство: Анхира 160стр., м.к.   Как..

9,99лв.

Джо Оуен - Как да бъдем Лидери

Джо Оуен - Как да бъдем Лидери

Как да бъдем Лидери Автор: Джо Оуен Издателство: Анхира 265 стр. м.к. Какв..

12,99лв.

Ранди Гейдж - Как да направим машина за пари на много нива

Ранди Гейдж - Как да направим машина за пари на много нива

Как да направим машина за пари на много нива Автор: Ранди Гейдж Издателство: Анхира ..

14,99лв.

Стефано Д'Анна - Школата за богове

Стефано Д'Анна - Школата за богове

Школата за богове Автор: Стефано Д'Анна Издателство: GreenMaster 476 стр. м.к ..

19,99лв.

Джералд Майкълсън - Сун Дзъ за успеха

Джералд Майкълсън - Сун Дзъ за успеха

Сун Дзъ за успеха Автор: Джералд Майкълсън Издателство: Сиела   Как да из..

11,99лв.

Лечебно дишане - Мустафа Картал

Лечебно дишане - Мустафа Картал

Лечебно дишане Автор: Мустафа Картал Издателство: Сиела 236 стр. м.к  ..

12,00лв.

100-те абсолютни закона на бизнес успеха - Брайън Трейси

100-те абсолютни закона на бизнес успеха - Брайън Трейси

100-те абсолютни закона на бизнес успеха - Брайън Трейси Автор: Брайън Трейси Издателс..

12,00лв.

Изгради страхотен бизнес, сега! - Брайън Трейси, Марк Томпсън

Изгради страхотен бизнес, сега! - Брайън Трейси, Марк Томпсън

Изгради страхотен бизнес, сега! - Брайън Трейси, Марк Томпсън Автор: Брайън Трейси, Марк Томп..

14,90лв.

Енциклопедия в комикси "ЗАЩО?" - Химия

Енциклопедия в комикси "ЗАЩО?" - Химия

ХИМИЯ Енциклопедия в комикс Над 40 милиона екземпляра, продадени в цял свят   К..

9,90лв.