Количка
0 продукта
 
 

 
Партньори
 
 

ACZ Зеолит

ACZ Зеолит
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 75.00лв.
Наличност: В наличност
Модел: 30602
Марка: Results RNA - USA
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Сподели във Facebook
Добави в Svejo

 

ACZ ЗеолитАмериканска суперформула по революционна нанотехнология!
Единственият нанозеолит в света ефективно премахващ тежки
метали, налични токсини и свободни радикали! 

Опаковка: 60 мл спрей
Код: 30602 Цена: 75.00 лв.

Производител: Results RNA - USA

 

Състав: Воден разтвор на клиноптилолитичен зеолит.

Препоръчва се за: Формула с изключително мощен детоксикиращ ефект, подпомагаща оптималното функциониране на имунната система.


Действие: ACZ Зеолит е единственият съществуващ продукт с нано зеолит в света. Тоест зеолитните кристали са с много малки нано размери. ACZ Зеолит селективно и необратимо се свързва с всички видове тежки токсични метали, химични токсини, летливи органични съединения, радиоактивни вещества и свободни радикали, след което ги изхвърля от организма, чрез урината, без да бъдат засегнати полезните за организма вещества. Това становище е доказано от множество независими изследвания на урината на хора, които ползват препарата. Спреят със нано зеолит е единственият създаден препарат за детоксикация, който премахва флуора и хлора – два от най-силните окислителни агенти, за които е известно, че се съдържат в питейната вода.

Допълнително действие: Чрез цялостното си действие, като изключително силен детоксикатор, ACZ Зеолит нормализира киселинно-алкалния баланс в организма. Предпазва организма от множесто тежки болести, включително и рак.


Начин на употреба: Препоръчват се 6 впръсквания под езика, два пъти дневно. За терапевтични цели дозата може да се удвои. Не консумирайте храна и течности 2 минути преди, и след прием на продукта. Може да се използва и външно чрез впръскване по кожата или проблемната зона.


Основните предимства на ACZ Зеолит спрямо другите подобни американски продукти на пазара са:
1. Приема се под формата на спрей, с което се достига много по-голяма ефективност.
2. Единственият продукт на пазара, в който зеолитът е чист и не е замърсен с тежки метали.
3. Частиците са с нано размери, тоест са много по-малки в сравнение с конкурентните препарати. Това гарантира, в пъти, по- бързо усвояване и по-добри резултати.

Знаете ли, че ...
Зеолитът е порест минерал с бял цвят, съставен предимно от алуминий, силиций и кислород. Поради действието си на молекулно сито той има изключително широко и разнообразно приложение. В България зеолит се среща на много места, предимно в Родопите, но е негоден за вътрешна употреба, тъй като е с голямо наличие на тежки метали.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.