• Колие  Pedroni  PN715

Шедьоври, създадени за Вас

Колие  Pedroni  PN715

 

Кристал Swarovski , Цвят Light Sapphire

Покритие: Родий

          След като 20 години работи като водещ дизайнер във „фабриката за красота“ Swarovki, Петер Нигрин създава своя дизайнерска компания – PEDRONI. Развил до съвършенство  безспорния си талант, днес Петер продължава да създава истински шедьоври, голяма част от които постоянно се включват и в колекцията на Swarovski. Създавайки уникални украшения, дизайнерът не отстъпва от най-важния елемент в своeто творчество – използването на неповторимите и изящни кристали на световния лидер Swarovski. Съвършеното качество на бижутата с марка PEDRONI се допълва от използването на висококачествени покрития от Родий и Злато(18 карата). Наред с неповторимия и пленяващ блясък, това запазва бижутата от окисление, промяна на цвета и гарантира липса на алергични реакции.

         Днес PEDRONI е немското име на стил, блясък и качество в световната индустрията за красота. Със собствените дизайнерски студия и производство, PEDRONI олицетворява съвременните стандарти за завладяваща красота - едно естествено развитие на натрупания опит в SWAROVSKI.    

         Красивата история на Сваровски започва през 1891г., когато роденият в тогавашната Австро-Унгарска империя, никому неизвестен Даниел Сваровски, създава първата в света машина за електрическо шлифоване на стъкло, получавано по специална, неразгадана и до днес технология. С времето Даниел довел своята технология до съвършенство. Само той познавал тайната на получаване на свръхестествена прозрачност на кристала. Резултатът наистина бил впечатляващ – блестящи, изящни и приличащи на истински диаманти кристали, по които Коко Шанел и Диор полудели, а ювелирните къщи от Париж до Санкт-Петербург били във възторг от шедьоврите на беспорния талант.

         Тази красива история продължава и до днес, когато Swarovski е всепризнат символ на красота, стил и блясък.

         Колекцията PEDRONI съчетава изящната красота на неповторимите кристали SWAROVSKI и дизайнерския гений на Петер Нигрен. Потопете се в блясъка на истинската красота, разкрит специално за вас от SWAROVSKI и PEDRONI.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Колие Pedroni PN715

  • Марка Bielenda
  • Модел PN715
  • Наличност В наличност
  • 86,00лв.