Количка
0 продукта
 
 

 
Партньори
 
 

Билет "МЕГА МИЛИОНИ"

Билет "МЕГА МИЛИОНИ"
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 5.00лв.
Наличност: В наличност
Модел: МЕГА МИЛИОНИ
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Сподели във Facebook
Добави в Svejo
 
 
Правила

Ако искате само с едно изтриване да станете милионер, набавете си билет "МЕГА МИЛИОНИ"!
Три печалби по 1 Милион лева, много други парични и предметни печалби, както и Участие в жребиите за телевизионното предаване "Национална лотария" с печалби за над 1 Милион лева всяка седмица!
Всичко това ще откриете в билет "МЕГА МИЛИОНИ"!
Общите печалби в него са за 31 500 000 лева!

 

 

Игра за 3 ТОП моментни печалби по 1 МИЛИОН лева!


Играта се състои от поле за изтриване с пет „Печеливши числа“ и поле „Вашите числа“, които Ви дават 20 възможности за печалба. Ако след изтриване, някое от Печелившите числа съвпада с някое от Вашите числа, печелите паричната награда под това число.
Например, ако Печелившите числа във Вашият билет са 3, 10, 28, 33 и 45 и в зоната с Вашите числа имате числото 10 с изписана под него печалба 1 000 лева, това означава, че печелите
1 000 лева
.

Бонус игра за участие в тв предаване „Национална лотария“
След изтриване на полето ще видите 3 символа, разположени на един ред. Ако откриете символа , печелите „Участие в жребиите за ТВ Игри“ с печалби за над 1 МИЛИОН лева всяка седмица! Регистрирайте Вашия 13-цифрен код (намиращ се под „Вашите числа“ след като изтриете скреч полето) в страницата Регистрирай билет или на телефон 0700 42 100 (номерът е без добавена стойност).

Бонус игра за билет от 2 лв. "Сбъдни мечтите си"
След изтриване на полето ще видите 2 символа, разположени на един ред. Ако откриете символа , печелите билет от 2 лв. „Сбъдни мечтите си“.

 

Печалбите се изплащат в централния офис на организатора на играта и в пунктовете на Еврофутбол, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, ЕКО, Shell и SNG, касите на Easy Pay и Fast Pay, офисите на handy, internity, CrediTour, Net 1, T-post, Фактор И.Н., Blizoo, Булсатком, Office 1 и SDI брокер.

Всеки с печалба над 100 лева трябва да се обади на телефон 0700 42 100 (номерът е без добавена стойност), за да получи инструкции как да получи печалбата си или да дойде на адрес гр. София, пл. "България" 1, НДК, вход А3, ет. 4.

 

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.