KRIKOR Collection

KRIKOR Collection

KRIKOR Collection


ОБИЧАЙ СЕБЕ СИ, БЪДИ КРАСИВА


Скъпи приятели,
За нас е удоволствие да ви запознаем с най-новата за 2013 г. колекция бижута с елементи Swarovski. Тъй като обичаме историята и красотата на кристалите Swarovski, тъй като винаги оставаме без дъх пред неповторимото изящество и блясък, затова написахме продължението на нашата красива Приказка. Продължение, което ще превърнем в ново начало – на сътрудничество с немската компания за красота KRIKOR® и нейната последна колекция.


Създадена преди повече от 30 години, компанията непрекъснато търси нови идеи, стандарти и стилове в необятния свят на съвременните бижутата. През годините на развитие, фирмата перфектно овладява правилата на играта в тази област. Движейки се в крак с последните тенденции на международния пазар и благодарение на своя добре организиран и креативен дизайнерски екип, KRIKOR® Collection ви представя само най- ексклузивните модели.


Използването на висококачествени компоненти гарантира качеството и славата на продуктите. Основният използван материал в моделите на KRIKOR® е Tombaklegierung (85% мед и 15% цинк). В колекцията не се използва никел, което е особено важно за клиентите, които страдат от алергии. Всички куки за обеците са изработени от сребро (проба 925), което осигурява отличен комфорт при носене.


В новата колекция са подчертани последните модни тенденции сред бижутата, с отчитане на най-взискателните вкусове. Дизайнът е индивидуален и уникален, тук са уловени най-новите тенденции за този сезон. Новата колекция бижута стъпва на специално подбраните модни цветове за 2014 година, които много лесно ще привлекат вниманието ви - ще откриете цвета, който се съчетава с дамската ви чанта, обувките, тоалета, шапката... ще се превърнете в кралица на празника!


В част от бижутата се използват перли - Swarovski Crystal Pearls, като едни от най-предпочитаните и търсени бижута от всички дами. За радост в най-новата ни колекция има огромен асортимент от бижута, които са изработени със Swarovski Crystal Pearls. Всички модели от тази категория притежават такова мощно излъчване, че те заслепяват за миг. Изключително устойчиви са на абразиви, UV лъчи и парфюм, почистват се лесно и запазват трайно своя завладяващ блясък. През този моден сезон перлите ще бъдат неизменна част от вашия облик и не само защото отговарят на модната тенденция, а защото перлите не зависят от модата.


Тъй като не е добре да четеш за бижута, а да им се наслаждаваш, а още по-добре е тялото да се докосва до тях, затова е по-добре да разгледате и почувствате тази красота, от която ще останете без дъх.


Нека подсилим младостта си!


Филтрирай по категория